Dyzlo Film presenteert:

Vertrouw in jezelf

Exhale gaat over het moment van shock als je door een traumatische gebeurtenis je van jezelf als kwetsbaar wezen bewust wordt. Je leven is niet gegarandeerd. Het is als een klap in je gezicht, die je eerst zo veilige wereld op zijn kop zet. Je bent in shock. Je zintuigen werken, maar je hersenen kunnen niet meer vertalen wat er binnen komt, omdat je visie op de werkelijkheid is aangetast. Dus wat kan je nog vertrouwen?

De film kan op zichzelf staan, maar voelt voor mij als regisseur als voortzetting van dezelfde thema’s van onze eerdere dansfilms, Explore en Expose. In Explore was de centrale vraag: vertrouw je een ander? De hoofdpersoon ontdekt dat door anderen te vertrouwen, je leefwereld, je visie en je vaardigheden kunt verbreden. De hoofdpersoon in Expose komt er achter wat de onmiddellijke gevolgen zijn als iemand misbruik maakt van dat vertrouwen.

 

In Exhale, het sluitstuk van de trilogie, krijgt de hoofdpersoon de kans om het trauma een plek te geven. Exhale gaat over bezinning, het kwijtraken van de boosheid en het gevoel van onmacht. Over het vertrouwen terug krijgen in je eigen instinct en eigen lichaam.

Borescope opnames.HEIC

© 2020 by Moniek van der Kallen,

all rights reserved.

Algemene voorwaarden

Vol Verhalen

Privacy Statement

Vol Verhalen

  • Vimeo Clean
  • White LinkedIn Icon
  • Instagram Clean
  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now